Gratis tablet bij Volkskrant

Gratis tablet bij Volkskrant. Wil jij de Volkskant lezen in combinatie met een Asus Zen Pad. Kies dan voor deze Gratis tablet bij Volkskranttopdeal. Je ontvangt de gratis tablet ter waarde van 129 euro.

Klik op de onderstaande button voor de gratis tablet bij Volkskrant.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

De Volkskrant deal
Je ontvangt de Volkskrant 2 jaar lang met 46% korting op de normale prijs. Je betaalt 27,99 per 4 weken. Je kan ook kiezen voor een weekendabonnement, in dat geval betaal je 5,25 per week. Je ontvangt de papieren krant dan op de vrijdag en de zaterdag – de rest van de week kan je deze digitaal lezen op je nieuwe tablet.

De Asus Tablet
De Asus tablet is de ideale no nonsense tab voor onderweg. Ideaal in formaat en perfect om spelletjes op te spelen, te mailen of de krant te lezen. Je maakt eenvoudig verbinding met het internet via wifi. Het beeld is haarscherp en de batterij blijft bij normaal gebruik voor een lange tijd vol.

Zoek jij een handzame tablet en lees je graag de krant. Kies dan voor deze topdeal. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan. 

Comments are closed.