Gratis kantbeveiligingspakket van ikea

Gratis kantbeveiligingspakket van ikea. Voorkom ongelukken van meubels die om kunnen vallen. Vraag nu gratis het Gratis kantbeveiligingspakket van ikeapakket aan van ikea waarmee je jouw meubels vast kan maken aan de muur.

Klik op de onderstaande button voor het gratis kantbeveiligingspakket

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Ongelukken met vallende meubels
Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken met vallende meubels. Door je meubels goed aan de muur te bevestigen kan je dit voorkomen. Ikea heeft verschillende producten die je hiermee kunnen helpen. Je kan nu vrijblijvend een pakket aanvragen zodat jij je meubels allemaal strak tegen de muur hebt te staan.

Ikea heeft nog veel meer producten die zorgen voor een veilige woning. Bekijk de website. 

Comments are closed.