Gratis receptenboekje ter waarde van 19,95

Gratis receptenboekje ter waarde van 19,95. Aviko geeft gratis receptenboekjes weg ter waarde van 19,95. Geef aan Gratis receptenboekje ter waarde van 19,95hoe jouw kookweek eruit ziet en vraag zo;n gratis boekje aan.

Klik op de onderstaande button voor een gratis receptenboekje van Aviko

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Aviko receptenboekjes
Je ontvangt het boekje binnen 14 dagen thuisgestuurd. Daarnaast maak je ook nog kans op 250 euro als je de recepten die je maakt deelt. Aviko staat bekend om haar vele verschillende aardappelgerechten die in de supermarkt te koop zijn. Daarnaast hebben ze vaak gratis proefacties en dit gevel een gratis actie met een receptenboek.

Profiteer van deze superdeal en klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan. 

Comments are closed.