Gratis tijdschriftenbon ter waarde van 15 euro

Gratis tijdschriftenbon ter waarde van 15 euro. Speel mee met de lotto en maak kans op minimaal 7,5 miljoen euro. Gratis tijdschriftenbon ter waarde van 15 euroDaarnaast ontvang je een tijdschriftenbon waarmee je kan kiezen uit meer dan 300 tijdschriften en kranten.

Klik op de onderstaande button voor een gratis tijdschriftenbon bij de lotto:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

De Tijdschriftenbon
Met de tijdschriftenbon kan je in voor 15 euro uit 300 verschillenden tijdschriften en kranten een keuze maken. Het abonnement dat je kiest stopt automatisch. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een doorlopend abonnement of extra kosten. Je krijgt het gekozen tijdschrift of de gekozen krant voor de periode die jij aangeeft.

De Lotto
De Lotto geeft niet alleen enorme geldprijzen weg. Je maakt namelijk kans op 7,5 miljoen de eerst volgende trekking. Ze sponsoren ook heel veel sport initiatieven in Nederland. Je draagt dus automatisch bij aan een sportiever Nederland.

Comments are closed.