Gratis wandelschoenen – test en ontvang ze gratis

Gratis wandelschoenen – Test trackingschoenen en ontvang deze vervolgens gratis. Het gaat om dachstein Gratis wandelschoenen - test en ontvang ze gratiswandelschoenen ter waarde van  69,99.

Klik op de onderstaande button voor gratis wandelschoenen. (actie is verlopen)

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Wandelschoenen
Hou jij van wandelen dan is deze actie misschien wel iets voor jou. Door je gegevens achter te laten maak je kans om wandelschoenen te testen en vervolgens te houden. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan.

Vertel bij je aanvraag waar je de schoenen gaat testen. `Hier wordt rekening mee gehouden bij de selectie van het testpanel. Zorg ervoor dat je voor 29 juli je gegevens invult. Succes en misschien ben jij straks de eigenaar van deze prachtige schoenen.

Comments are closed.