Gratis producten testen

Gratis producten testen. Wil jij gratis verschillende soorten producten testen en hier geld en cadeau’s voor krijgen. Schrijf je dan in voor deGratis producten testen grootste test community van de wereld.

Klik op de onderstaande button voor de gratis producten testen acties

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Producten testen
Veel bedrijven zijn opzoek naar klant informatie. Ze willen weten hoe de toekomstige klant denkt over hun nieuwe producten. Dit doen ze door samen te werken met bureaus die heel veel testpersonen in hun bestand hebben. Toluna is zo’n test bureau. Je meld je aan – ontvangt testproducten thuisgestuurd en vervolgens word je gevraagd wat je ervan vindt. De producten die je thuisgestuurd krijgt mag je in de meeste gevallen houden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor het testen. Je spaart punten die je later in kan ruilen voor cadeaubonnen.

Probeer het is. Je kan je vrijblijvend inschrijven en starten met testen.

Comments are closed.