Eerste maand gratis Postcode Loterij

Eerste maand gratis Postcode Loterij. Speel mee met de Postcode Loterij en betaal de eerste maand helemaal niks. Elke dag wint een hele postcode 1000Eerste maand gratis Postcode Loterij euro per lot. Elke zaterdag verdeelt een hele postcode 100.000 euro. Elke zondag wint een hele postcode 25.000 euro daarnaast wordt er een BMW weggegeven.

Klik op de onderstaande button voor de eerste maand gratis Postcode Loterij

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Extra Prijzen
Daarnaast worden er nog veel extra prijzen weggegeven zoals Uitstapjes naar Pretparken / Bakkerscadeaukaart / ECI cadeaukaart etc. In juni 2016 waren er 624,980 winnende loten. Elke maand vallen er dus 100 duizenden mensen in de prijzen. Dat is niet mis. Je kan op de site jouw postcode invullen om te kijken of jij in de prijzen bent gevallen.

Wat zijn de kosten?
Als je mee wilt spelen dan dan betaal je 12,75 per lot per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en je kunt opzeggen wanneer je wilt. De eerste maand betaal je helemaal niks.

Goede Doelen
De Postcode Loterij steunt 92 goede doelen voorbeelden hiervan zijn Dance 4 Life / Rode Kruis / War Child. Het doel van de postcode loterij is om goede initiatieven voor een betere wereld te vinden en deze goede doelen bekendheid te geven aan hun merk en financieel te ondersteunen.

Wil jij een goed doel steunen en tegelijk kans maken op grote geldprijzen – speel dan is mee met de Postcode Loterij – de eerste maand is helemaal gratis. Dus gok is een maandje gratis mee en wellicht ben jij straks de gelukkige winnaar van een mooi geldbedrag.

Comments are closed.