Gratis Ikea Kindermenu

Gratis Ikea Kindermenu. Tot en met zondag 27 juli kunnen kinderen t/m 13 jaar op vertoon van een IKEA Family kaart Gratis Ikea Kindermenugratis eten. Ze ontvangen een gratis kindermenu. De voorwaarden is dat er 1 volwassene een betaalde bestelling plaatst – het aantal kinderen per volwassene is ongelimiteerd.

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over het gratis Ikea Kindermenu

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Waar bestaat het kindermenu uit?
Het kindermenu bestaat uit: 4 Zweedse Balletjes of 4 Vegetarische Balletjes of 4 Fishfingers. Friet of Aardappelpuree of Groente, biologische perendrank en een stuk fruit (kiwi / banaan / sinaasappel). Het kindermenu is vanaf 11:00 te bestellen.

Het Ikea restaurant
Ikea staat bekend om haar goedkope restaurant. Je kan er elke ochtend standaard een ontbijtje van 1 euro bestellen. Je ontvangt dan een ei, een croissant, een broodje, koffie of thee. Heerlijk genieten voor een extreem lage prijs. Je kan zo een keer uit ontbijten zonder veel geld kwijt te zijn.

Waarom doet ikea dit?
Ikea probeert op deze manier natuurlijk zoveel mogelijk mensen naar hun winkel te lokken. De verleiding is groot om even in de winkel te gaan snuffelen en wat nieuwe spullen te kopen voor je huis. Op deze manier verdienen ze dit extreem goedkope ontbijtje weer terug. Heb je een Ikea Family Kaart dan kan je ook nog onbeperkt koffie of frisdrank na een bestelling bijvullen.

Je ziet veel gezinnen in het weekend in de ochtend bij de Ikea ontbijten. Ze maken hier echt een uitje van. Je kan nu dus ook tijdelijke extra genieten met jouw kinderen door een gratis kindermenu. Profiteer van deze leuke Ikea deal en geniet van dit gratis etentje. Misschien heb je toevallig net een kinderfeestje gepland dan komt deze deal helemaal goed uit 🙂 Het is een tijdelijke actie, hij verloopt op 27 juli wees er dus snel bij.

Comments are closed.