Gratis Kidsweek vakantieboek

Gratis Kidsweek vakantieboek. Kies voor een abonnement op Kidsweek 13 nummers voor 15 euro en ontvang gratis Gratis Kidsweek vakantieboekhet vakantieboek t.w.v. 8,99. Vergeet niet om het abonnement na 13 weken zelf op te zeggen.

Klik op de onderstaande button voor het gratis Kidsweek vakantieboek

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over het gratis vakantieboek
Het vakantieboek is geschikt voor kinderen boven de 7 jaar. Het staat boordevol leuk en serieus nieuws in Nederland maar ook buiten Nederland. Daarnaast wordt jouw kind verrast met verhalen over sport, uitdagende spelletjes, leuke strips en grappen en grollen. Het vakantieboek is leuk om kado te geven. Je kinderen kunnen hier uren in lezen en bladeren. Het is leerzaam voor je kind en het is een rustige manier van spelen.

Over Kidsweek
Kidsweek is een wekelijkse krant voor kinderen. Jouw kind wordt op een leuke en speelse manier op de hoogte gehouden van het nieuws in de wereld.

Kies voor deze kidsweek deal en ontvang het vakantieboek er helemaal voor niks bij. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan.

Comments are closed.