Gratis Magazine Eva ter waarde van 4,50

Gratis Magazine Eva ter waarde van 4,50. Het tijdschrift EVA is speciaal geschreven voor vrouwen die geïnteresseerd gratis magazine evazijn in het christelijk geloof. Het is blad wordt uitgegeven door de Evangelische Omroep (E.O).

Klik op de onderstaande button voor een gratis magazine EVA

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Eva Magazine
Wat kan je allemaal lezen in het EVA magazine? Je leest over het christelijk geloof. Interviews met inspirerende vrouwen. Er wordt aandacht besteed aan mode, familie, opvoeden van kinderen. Hoe combineer je een carriere met je gezin. Wat is de rol van het geloof. Daarnaast komen er zaken als koken, uitgaan, natuur en verzorging voorbij.

Niet gelovig?
Je hoeft niet te geloven in God om te kunnen genieten van dit magazine. Er zijn veel leden die de verhalen inspirerend vinden maar niet direct aanhanger zijn van het christelijk geloof. Het blad past wel het best bij je als je enigszins spiritueel bent ingesteld. Dus als je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Als je op deze manier naar de wereld kijkt dan zal EVA magazine jou verrassen en inspireren.

Ben jij een vrouw die het lekker vind om af en toe een magazine te lezen met wat inhoud. Wil jij aan het denken gezet worden – maar ook verrast worden met nieuwe recepten en uitgaantips. Dan is Eva Magazine misschien wel iets voor jou. Probeer het nu helemaal gratis en vrijblijvend uit. Je betaalt er geen geld voor – normaal kost het magazine 4,50 – tel uit je winst 🙂

Klik op de bovenstaande button om naar de gratis actie te gaan.

Comments are closed.