Gratis tickets TT circuit ter waarde van 12 euro

Gratis tickets TT circuit.. Krijg toegang tot de GAMMA Racing Day. Je kan het ticket downloaden op de website.Gratis tickets TT circuit

Klik op de onderstaande button voor gratis tickets TT-Assen

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

GAMMA Racing Day
Dit toegangsbewijs geeft je toegang tot de taluds en de tribunes rond het TT-circuit Assen en is inwisselbaar op zaterdag 6 en zondag 7 augustus. Krijg een kijkje achter de schermen bij de TT. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de paddock.

De TT- Gammar racing day staat garant voor een hoop spektakel, je ziet de snelste motoren voor blij flitsen en je wordt getrakteerd op veel harde motor geluiden. Hou jij van motoren en snelheid, dan is een bezoekje aan de TT in Assen echt iets voor jou. Profiteer nu van deze gratis actie van de Gamma en neem een kijkje achter de schermen met de gratis tickets voor de Gamma Racing Day.

Comments are closed.