Hoogste winkans – win hoge geld prijzen

Hoogste winkans – bij welke loterij heb je de meeste kans om iets te winnen.. Speel mee met de Staatsloterij en win minimaal 7,5 miljoen euro. Als je Hoogste winkans meespeelt is de kans dat je wint 1 op de 7. Je kan al meedoen vanaf een lot van 3 euro. Echter als je met meer loten meespeelt of met een hoger bedrag dan is de kans groter dat je een hoog geldbedrag wint.

Klik op de onderstaande button voor de hoogste winkans.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Over de Staatsloterij
De staatsloterij trekt alleen loten uit verkochte loterijloten. Het is dus niet mogelijk dat het winnende lot valt op een niet verkocht lot. De Staatsloterij maakt geen winst op deze manier profiteer jij als deelnemer optimaal van het resultaat. Dit komt ten goede van de hoogte van de bedragen die jij kan winnen. Wil jij anoniem blijven en voorkomen dat heel Nederland weet dat jij een hoog geldbedrag hebt gewonnen? Dat kan, je kan anoniem meespelen, hierdoor zal niemand weten van jou mogelijke nieuwe rijkdommen. Daarnaast is het zo dat elke bedrag dat wordt genoemd op de website vrij is van kansspelbelasting. Deze belasting hoeft er dus niet meer af getrokken te worden.

De trekking
De 10de van elke maand vindt er een trekking plaats. Als je je lot voor de 10de koopt dan kan je nog meedoen met de trekking van de betreffende maand. Daarnaast zijn er een aantal speciale trekking in het jaar. Zoals de koningsdagtrekking, oudejaarstrekking en de 1 juli en 1 oktober trekking. Aan deze trekkingen zijn vaak nog hogere geldbedragen verbonden. Bij de staatsloterij heb je de hoogste winkans.

Gewonnen?
Wil je weten of je gewonnen hebt dan kan je dit bekijken op de site van de Staatsloterij. Vul jouw slotnummer in en je krijgt direct te zien of jij miljonair bent geworden of niet.

Extra acties
Als je nu mee doet met de staatsloterij maak je automatisch kans op 5 extra gratis loten.

Jackpot
Elke maand is er ook een kans dat de Jackpot valt. Dit is afhankelijk van de oranje bal Er zijn 7 ballen – 6 hiervan zijn blauw 1 hiervan is oranje. Als tijdens de trekking een blauwe bal wordt getrokken dan valt de jackpot niet. De getrokken blauwe bal doet de eerst volgende trekking niet meer mee met het spel. De kans dat de jackpot na het trekken van een blauwe bal valt wordt dus elke maand hoger. Mocht de oranje bal niet getrokken zijn dan wordt het jackpot bedrag verhoogt.

Wil jij een een keer een gokje wagen. Koop dan een staatslot en doe mee. Ga naar de website en misschien ben jij na de eerst volgende trekking wel een rijk man of vrouw.

Veel geluk in het spel gewenst.

Comments are closed.