De Telegraaf 4 weken – stopt automatisch

De Telegraaf 4 weken.  Kies je voor de proefabonnement dan maak je automatisch kans op een Kobo eReader t.w.v. de telegraaf 4 weken129 euro. Mis niks van de Olympische spelen met deze topdeal. Je betaalt slechts 14 euro!

Klik op de onderstaande button voor de Telegraaf 4 weken:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Telegraaf proefabonnement
Als jij de Telegraaf wil lezen maar niet teveel wil betalen dan is een proefabonnement de ideale oplossing. Je ontvangt de Telegraaf net als de reguliere abonnee’s 6 x in de week in de brievenbus. Op zaterdag is de Telegraaf extra dik met interessante bijlages. Bij een proefabonnement ontvang je kortingen tussen de 70% en de 90%. Daarnaast maak je bij dit proefabonnement ook nog is kans op een gratis e-reader.

Abonnement stopt automatisch
Een ander voordeel is dat het abonnement niet automatisch doorloopt zoals bij een regulier abonnement. Probeer deze krant is uit in de tijd van de Olympische spelen. De Telegraaf staat bekend om haar uitgebreide sportkatern – er wordt dan ook extra ingezoomd op de Olympische Spelen deze zomer.

Sensationele Koppen
De Telegraaf is een krant met sensationele koppen op de voorpagina. Deze grote zwarte letters zijn grappig / confronterend / shockerend of dubbelzinnig. Ze vallen in ieder geval altijd op. Dit zie je bij geen enkele Nederlandse krant terug.

Telegraaf kwaliteitskrant?
De Telegraaf wordt wel is vergeleken met de Engelse Tabloids van lage kwaliteit journalistiek met veel aandacht voor roddel en entertainment nieuws. Het klopt dat de Telegraaf aandacht besteed aan de laatste roddels. Elke dag staat er 1 pagina van de Prive in met de laatste showbizz nieuwtjes. Het roddelblad Prive is uit deze pagina ontstaan. Echter is de journalistieke kwaliteit van het binnen en buitenlandse nieuws en de financiële telegraaf buitengewoon goed. De roddelrubriek en de sensationele koppen wekken de indruk van een flut krantje maar dat is het zeker niet.

De Financeiele Telegraaf
De financiële telegraaf staat bekend om haar scoups, ze zijn vaak als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Ook schrijven er veel vooraanstaande en prominente journalisten en recensenten voor meest gelezen krant van Nederland.

Journalisten Telegraaf
De recent overleden topvoetballer Johan Cruijff koos ook voor de Telegraaf om zijn voetbal inzichten in te delen als analist. Om de simpele reden dat de Telegraaf het grootst aantal mensen in Nederland bereikt met haar krant. Om deze reden zijn er meer goede journalisten aan de krant verbonden. Dit is ook de reden dat het niet zo maar een krant is, maar een krant is om rekening mee te houden.

Dit neemt niet weg dat het een prettige krant is om te lezen doordat er veel aandacht wordt besteed aan showbizz en sport. Probeer hem is via deze topdeal! De telegraaf 4 weken voor 14 euro. 

Comments are closed.