Gratis mascara bij een tijdschrift

Gratis mascara bij een tijdschrift. Kies een tijdschrift uit en ontvang hierbij een gratis mascara ter waarde van 22 euro.Gratis mascara bij een tijdschrift Je kan kiezen uit een tijdschriftabonnement vanaf 14,95. Het gaat om Looks Mascara.

Klik op de onderstaande button voor gratis mascara.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Over 123tijdschrift.nl
123tijdschrift is een online kiosk. Je kan hier zo goed als alle tijdschriften en dagbladen bestellen met hoge kortingen. Daarnaast zijn er regelmatig deals waarbij je een gratis product ontvangt – zoals in dit geval een Mascara.

Over de actie
Het gekozen abonnement stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je kan binnen deze actie kiezen uit 24 verschillende tijdschriften.  Kies bijvoorbeeld voor VT Wonen, Donald Duck, Flair, Libelle, Tina of Margriet.

Profiteer van deze sympathieke actie. Het is een tijdelijke actie. 

Comments are closed.