Gratis zonne-energie oplader

Gratis zonne-energie oplader. De energieleverancier Engie heeft een leuke actie. Stap je over naar Engie dan ontvang je een gratis zonneGratis zonne-energie oplader energie oplader ter waar de van 69 euro.

Klik op de onderstaande button voor de gratis zonne-energie oplader.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over de oplader
Deze zonne-energie oplader zet je in de zon en je kan eenvoudig je telefoon opladen. Je kan het apparaatje ook gebruiken als zaklamp. Ideaal als je naar een festival gaat of gaat kamperen. Je kan allerlei apparaten opladen die een USB aansluiting hebben. Het is een Waka-Waka oplader.

Over de actie
Het leuke aan deze actie is dat als jij kiest voor deze actie jij niet alleen een Waka-Waka oplader ontvangt. Een gezin in een derde wereld land ontvangt er ook 1. Zo draag je samen bij aan een betere wereld.

Binnen deze actie kies je voor Engie Slim dit is een 100% groene stroom. Bereken op de website jouw maandlasten

Groene Stroom
De wereld is aan het veranderen. We moeten beter letten op welke manier we energie gaan verbruiken. Er is een duidelijke verandering gaande in

Over Engie
Engie is de nieuwe naam van de energieleverancier Electrabel. Ze claimen over een periode van 3 jaar gemiddeld 150 euro goedkoper te zijn dan de grote energieleverancier. Zie de grafiek hieronder om een idee te krijgen van de verschillen.

Screen Shot 2016-07-19 at 10.13.24

Comments are closed.