Over gratisgorilla.nl
Gratisgorilla is een website met een verzameling van gratis acties, hoge kortingen en scherpe deals. Het doel van de website is om zoveel mogelijk mensen geld te laten besparen op hun online aankopen.

Contact
Zijn er vragen. Werkt er een link niet. Heb je een tip. Gratisgorilla probeert alle acties zo up to date mogelijk te houden. Het kan echter zijn dat een actie verlopen is. Laat het weten door het onderstaande contactformulier in te vullen:

Hoe werkt het?
Gratisgorilla verzameld zoveel mogelijk gratis acties en aanbiedingen met hoge kortingen. Door op de link te klinken op de homepage kom je op een pagina waar meer informatie te vinden is over de actie. Vervolgens kan je op de oranje bekijk button klikken om

Waarom zijn er gratis acties?
Bedrijven zijn opzoek naar meer klanten. Door gratis acties te bedenken komt hun product of dienst onder de aandacht. Het doel van deze acties is om de mensen die gebruik hebben gemaakt van een gratis actie om te zetten naar betalende klanten.

Hoe verdienen jullie geld?
Voor sommige gratisacties of kortingsacties ontvangt gratisgorilla een commissie. Door middel van deze inkomsten kan de website onderhouden en beheerd worden.