Archive

kranten

Financieele dagblad 4 weken voor 12,50. Lees het FD 4 weken voor slechts 12,50. Het abonnement stopt automatisch. Je Financieele Dagblad 4 weken voor 12,50ontvangt de krant 6 dagen in de week in de bus.

Klik op de onderstaande button voor Het Financieele Dagblad 4 weken voor 12,50

Screen Shot 2016-07-21 at 10.50.29

 

 

 

Het Financieele Dagblad
Het Financieele Dagblad is de ondernemerskrant van Nederland. De krant staat boordevol interssant nieuws over de binnen en buitenlandse economie, het zakenleven, ondernemerschap en vele andere onderwerpen. Wil jij op hoog niveau geïnformeerd blijven? Lees dan het FD. Je kan deze kwaliteitskrant nu 4 weken lang voor slechts 12,50 proberen.

Kies je voor dit proefabonnement dan kan je de krant ook digitaal lezen. Je hebt toegang tot alle artikelen die online gepubliceerd worden. 

De Telegraaf 4 weken.  Kies je voor de proefabonnement dan maak je automatisch kans op een Kobo eReader t.w.v. de telegraaf 4 weken129 euro. Mis niks van de Olympische spelen met deze topdeal. Je betaalt slechts 14 euro!

Klik op de onderstaande button voor de Telegraaf 4 weken:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Telegraaf proefabonnement
Als jij de Telegraaf wil lezen maar niet teveel wil betalen dan is een proefabonnement de ideale oplossing. Je ontvangt de Telegraaf net als de reguliere abonnee’s 6 x in de week in de brievenbus. Op zaterdag is de Telegraaf extra dik met interessante bijlages. Bij een proefabonnement ontvang je kortingen tussen de 70% en de 90%. Daarnaast maak je bij dit proefabonnement ook nog is kans op een gratis e-reader.

Abonnement stopt automatisch
Een ander voordeel is dat het abonnement niet automatisch doorloopt zoals bij een regulier abonnement. Probeer deze krant is uit in de tijd van de Olympische spelen. De Telegraaf staat bekend om haar uitgebreide sportkatern – er wordt dan ook extra ingezoomd op de Olympische Spelen deze zomer.

Sensationele Koppen
De Telegraaf is een krant met sensationele koppen op de voorpagina. Deze grote zwarte letters zijn grappig / confronterend / shockerend of dubbelzinnig. Ze vallen in ieder geval altijd op. Dit zie je bij geen enkele Nederlandse krant terug.

Telegraaf kwaliteitskrant?
De Telegraaf wordt wel is vergeleken met de Engelse Tabloids van lage kwaliteit journalistiek met veel aandacht voor roddel en entertainment nieuws. Het klopt dat de Telegraaf aandacht besteed aan de laatste roddels. Elke dag staat er 1 pagina van de Prive in met de laatste showbizz nieuwtjes. Het roddelblad Prive is uit deze pagina ontstaan. Echter is de journalistieke kwaliteit van het binnen en buitenlandse nieuws en de financiële telegraaf buitengewoon goed. De roddelrubriek en de sensationele koppen wekken de indruk van een flut krantje maar dat is het zeker niet.

De Financeiele Telegraaf
De financiële telegraaf staat bekend om haar scoups, ze zijn vaak als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Ook schrijven er veel vooraanstaande en prominente journalisten en recensenten voor meest gelezen krant van Nederland.

Journalisten Telegraaf
De recent overleden topvoetballer Johan Cruijff koos ook voor de Telegraaf om zijn voetbal inzichten in te delen als analist. Om de simpele reden dat de Telegraaf het grootst aantal mensen in Nederland bereikt met haar krant. Om deze reden zijn er meer goede journalisten aan de krant verbonden. Dit is ook de reden dat het niet zo maar een krant is, maar een krant is om rekening mee te houden.

Dit neemt niet weg dat het een prettige krant is om te lezen doordat er veel aandacht wordt besteed aan showbizz en sport. Probeer hem is via deze topdeal! De telegraaf 4 weken voor 14 euro. 

Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Profiteer nu van de euroweken van 123tijdschrift.nl. Tijdelijk heel veel Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per weektijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Ga voor de tijdelijke deals van 123tijdschrift.

Klik op de onderstaande button voor tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Tijdschriften en kranten met korting
Als je opzoek bent naar een goedkope kranten of tijdschriften aanbieding dan kan je het beste kijken op de website van 123tijdschrift.nl. Deze site staat boordevol kortingen die je op de website van de specifieke krant of tijdschrift niet ontvangt. Kortingen lopen op tot 90%. De hoogste kortingen vind je bij de proefabonnementen voor de kranten. Kortingen voor tijdschriften liggen rond de 30 a 40%.

Neus is rond op de website en kijk of je iets kan vinden dat bij je past. De zomervakantie is de ideale periode om met een leuk magazine bij het zwembad of op het strand uit te rusten. Profiteer nu van de euroweken en pak die deal. 

Gratis tablet bij Volkskrant. Wil jij de Volkskant lezen in combinatie met een Asus Zen Pad. Kies dan voor deze Gratis tablet bij Volkskranttopdeal. Je ontvangt de gratis tablet ter waarde van 129 euro.

Klik op de onderstaande button voor de gratis tablet bij Volkskrant.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

De Volkskrant deal
Je ontvangt de Volkskrant 2 jaar lang met 46% korting op de normale prijs. Je betaalt 27,99 per 4 weken. Je kan ook kiezen voor een weekendabonnement, in dat geval betaal je 5,25 per week. Je ontvangt de papieren krant dan op de vrijdag en de zaterdag – de rest van de week kan je deze digitaal lezen op je nieuwe tablet.

De Asus Tablet
De Asus tablet is de ideale no nonsense tab voor onderweg. Ideaal in formaat en perfect om spelletjes op te spelen, te mailen of de krant te lezen. Je maakt eenvoudig verbinding met het internet via wifi. Het beeld is haarscherp en de batterij blijft bij normaal gebruik voor een lange tijd vol.

Zoek jij een handzame tablet en lees je graag de krant. Kies dan voor deze topdeal. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan. 

Gratis e-reader bij abonnement. Wil jij een e-reader en ben je opzoek naar de best mogelijke e-reader deal. Bekijk dan Gratis e-reader bij abonnementonderstaande overzicht. Hierin zijn alle deals waarbij je een gratis e-reader ontvangt verzameld.

Op dit moment is/zijn er 1 gratis e-reader bij abonnement actie(s)

Gratis e-reader bij de Telegraaf
Kies voor een abonnement op de Telegraaf en ontvang hierbij een gratis Kobo e-reader. De Kobo e-reader is door de consumentenbond als beste getest. Wil jij een e-reader kies dan voor de Telegraaf actie.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 


Over de Telegraaf
actie
Je ontvangt de Telegraaf 2 jaar lang met 40% korting + de gratis e-reader vol met gratis e-books. Klik op de bovenstaande link om naar de actie te gaan. 

Over de Kobo E-Reader
De Kobo e-reader is ideaal als je van lezen houdt. Je krijgt geen last van je ogen door de prettige weergave van de letters op het scherm. Je leeservaring is vergelijkbaar met een boek. Daarnaast is een e-reader ligt en makkelijk mee te nemen als je onderweg bent. Een ander groot voordeel is de batterij duur. Je kan weken lang genieten van je e-reader zonder deze op te hoeven laden. 

 

Gratis e-reader bij telegraaf. Lees nu de Telegraaf en ontvang hierbij een gratis Kobo e-reader ter waarde van 129,99. DitGratis e-reader bij telegraaf is door de consumentenbond getest als beste e-reader van dit moment. Daarnaast ontvang je 40% korting op de Telegraaf.

Klik op de onderstaande button voor de gratis e-reader bij telegraaf actie.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 


De Kobo e-reader
Er is ook goed te lezen op de Kobo e-reader bij fel zonlicht en als het donker is. Bij normaal gebruik gaat de batterij wel 2 maanden mee. Kies je voor deze actie dan ontvang je ook nog 50 gratis e-books bij de Kobo e-reader. Je kan op vakantie dus heerlijk ontspannen lezen.

Een groot voordeel van een e-reader is dat het leest als een papieren krant of boek. Het scherm is niet zo fel aan je ogen als bij een laptop, tablet of telefoon. Je hebt hierdoor dezelfde leeservaring voor je ogen als bij het lezen van een boek. Je hoeft alleen het boek niet meer mee te nemen en je kan veel meer boeken op je e-reader zetten. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Daarnaast houdt de batterij van een e-reader het veel langer vol dan die van een tablet.

De Telegraaf aanbieding
Als je kiest voor de Telegraaf aanbieding met gratis Kobo e-reader dan ontvang je een week of weekendabonnement van de Telegraaf. Dit is een abonnement van 2 jaar. Voor een weekabonnement betaal je 18,30 per maand voor een weekendabonnement betaal je 14,30. Daarnaast ontvang je gratis de Telegraaf digitaal, op vrijdag het magazine vrouw en op zaterdag het magazine VRIJ. Je ontvangt dus een korting van maar liefst 40% op de normale maandprijs.

Kies nu voor deze actie en zorg ervoor dat je nog voordat je op vakantie gaat die KOBO e-reader in ontvangst neemt. Je kan dan nog optimaal genieten van het lezen van de leukste e-boeken. Klik op de bovenstaande button om naar de aanbieding te gaan. 

Het Parool met gratis tablet. Lees de Amsterdamse krant nu met 46% korting, daarnaast ontvang je een gratis Asus Het Parool met gratis tabletZenpad C70.

Klik op de onderstaande button voor het parool met gratis tablet

http://secureomg.nl/?a=10404&c=521&s1=

 

 


Over het Parool
Het Parool is een krant die wat extra aandacht besteed aan het nieuws in Amsterdam. Echter wordt er ook veel geschreven over binnenlands en buitenlandse nieuws. Je ontvangt de krant elke dag in de bus. Op de zaterdag is het Parool een stuk dikker. Je wordt dan getrakteerd op extra bijlagen die inzoomen op muziek, uitgaan, kunst, mode, sport en interessante achtergrondverhalen over bekend en onbekend Nederland. Het Parool is een ontspannen krant om te lezen. Je ontvangt deze in tabloid formaat waardoor deze handzaam is.

Over de Asus Zenpad C70
De Asus Zenpad C70 is een nieuwe tablet van Asus en heeft een waarde van 129 euro. Ideaal om mee te nemen op reis of als je ergens wat tijd te doden hebt. Je kan er alle kanten mee op – gamen, mailen, internetten, facebooken.

Ben jij al een tijdje opzoek naar een handige tablet en lees je graag de krant. Dan is dit misschien wel de actie voor jou. Klik op de bovenstaande link om naar deze superdeal te gaan.

Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant. Kies voor een proefabonnement van 7days. Je ontvangt de jongerenkrant 7 Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrantweken voor slechts 7 euro. Het abonnement stopt automatisch. Daarnaast ontvang je een gratis selfiestick thuisgestuurd.

Klik op de onderstaande button voor de gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

7days
7days is de wekelijkse jongerenkrant voor de jeugd tussen de 12 en 18 jaar. Elke week ontvang je nieuws waar je op zit te wachten als jongere. Zo wordt er aandacht besteed aan sport, muziek, mode en veel boeiende zaken. Ben jij nieuwsgierig geworden kies dan voor een proefabonnement. Het abonnement stopt automatisch. Je betaald eenmalig 7 euro in ruil daarvoor ontvang je de selfiestick en 7 x de krant thuisgestuurd.

Win 1 jaar lang gratis de Telegraaf. Doe mee aan de stelling van de week van de Telegraaf. Geef aan wat je van de stellingWin 1 jaar lang gratis de Telegraaf vindt. Vul je gegevens in en maak direct kans op een jaar gratis de Telegraaf. De stelling van deze week is: Het weeralaram heeft zin.

Klik op de onderstaande button voor de win 1 jaar lang gratis de telegraaf actie.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Stelling van de week
De Telegraaf is nieuwsgierig naar jouw mening over het nieuws. Doe mee met de stelling van de week en maak kans op 1 jaar lang 6 dagen in de week de telegraaf lezen. Wellicht ben jij de gelukkige winnaar!

Telegraaf 6 weken voor 20 euro. De Telegraaf heeft een speciaal sportzomerabonnement. Je betaalt voor dit Telegraaf 6 weken voor 20 europroefabonnement 20 euro en je ontvangt de krant hiervoor 6 weken lang 6 dagen in de week thuisbezorgd.

Klik op de onderstaande button voor telegraaf 6 weken voor 20 euro actie. actie is verlopen kies voor 10 weken voor 30 euro – klik op de onderstaande button

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Het Telegraaf sportzomer abonnement
Met het sportzomer abonnement mis je geen enkel bericht over de Tour de France of het EK Voetbal. Daarnaast wordt je natuurlijk op de hoogte gehouden al het binnenlandse en buitenlandse nieuws. En dat allen geheel in de stijl van de Telegraaf. Grote spannende en sensationele koppen / goede scherpe journalistiek en een gezonde dosis entertainment en sterren nieuws. Dat is de telegraaf in een notendop. Een heerlijk ontspannen moment van de dag. Kies voor dit proefabonnement en ontvang een korting van maar liefst 73%. 

Gratis glossy VROUW. VROUW magazine geeft gratis 2000 exemplaren weg van hun magazine. Dit tijdschrift koGratis glossy VROUW ter waarde van 4,25st normaal 4,25. Wees er snel bij want op=op.

Klik op de onderstaande button voor de gratis glossy VROUW.

Gratis glossy VROUW ter waarde van 4,25

 

 

 

Over VROUW magazine
VROUW magazine is een wekelijkse glossy uitgegeven door de Telegraaf. In dit blad komen interviews met bijzondere vrouwen aan bod. Je leest elke week verhalen over bekende en onbekende vrouwen uit Nederland en daar buiten. Wil jij dit magazine een keer gratis en vrijblijvend uit proberen. Vraag deze dan aan via de bovenstaande button. Je krijgt de glossy thuisgestuurd en je kan heerlijk in de tuin of op de camping ontspannen en lezen over de vrouw.

Krant 1 euro per week. Ontvang 4 weken lang voor 1 euro per week jouw dagblad naar keuze. Je kan kiezen uit: De Krant 1 euro per weekVolkskrant, Het Algemeen Dagblad, Trouw, BN de Stem, De Stentor, PZC, Eindhovens Dagblad, Tubantia en het Brabants Dagblad. Je betaalt 4 euro voor 4 weken de papieren krant bij jou in de brievenbus. Het abonnement stopt automatisch.

Klik op de onderstaande button voor de krant 1 euro per week actie.

Krant 1 euro per week

 

 

 

Proefabonnement dagbladen actie
Binnen deze actie kan je voor heel weinig geld 6 dagen in de week jouw favoriete landelijke of regionale krant op de deurmat krijgen. Een leuke sympathieke actie. Wil jij is een dagblad uit proberen kies dan voor deze deal. Het is een aflopend abonnement je zit dus nergens aan vast.

TELEGRAAF 2 EURO PER WEEK. Lees het dagblad de Telegraaf nu voor 2 euro per week. Je ontvangt de krant 10 Telegraaf 2 euro per weekweken lang en je betaalt eenmalig 20 euro bij deze deal. Deze aanbieding loopt maar voor een korte periode dus wees er snel bij. Abonnement stopt automatisch.

Klik op de onderstaande button voor de telegraaf 2 euro per week aaanbieding. actie is verlopen kies voor 10 weken voor 30 euro

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

2 euro per week proefabonnement
Dit zijn acties die je niet aan je voorbij kunt laten gaan. Het grote voordeel is dat je op een hele vrijblijvende manier een krant leest. Je zit niet vast aan een zwaar abonnement. Abonnementen kunnen zonder dat je het door hebt een groot deel van je besteedbare inkomen opslurpen. Het is aan te raden om als je besluit om een nieuw abonnement aan gaat de kosten per jaar te bekijken. Dit geeft je een beter beeld van de invloed op jouw totale lasten.

Een proefabonnement is een goede manier om te hoge maandelijkse kosten te voorkomen. Je betaalt 1 x een vast bedrag. In dit geval 20 euro en je ontvangt 10 weken de Telegraaf. Je weet wat je kwijt bent en hebt zo controle over je uitgaven.

Vind jij het leuk om af en toe een krant te lezen maar wil je niet vastzitten aan een maandcontract. Kies dan voor deze topdeal. 

Gratis de Limburger krant 3 weken. Woon je in Limburg dan kan je gratis 3 weken de Limburger lezen. Het is een gratis de limburger krantproefabonnement dus deze stopt automatisch. Vul de actiecode LIM2016 in op de landingspagina. 

Klik op de onderstaande button om de gratis de limburger krant aan te vragen.

bekijk

 

 

Over de Limburger
De Limburger is het regionale dagblad met al het nieuws uit de provincie Limburg. Je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van wat er gebeurt in jouw regio. Ben jij een Limburger en wil je deze krant gratis 3 weken uit proberen? Maak dan gebruik van deze gratis kranten actie. Je ontvangt de krant 6 dagen per week in de bus. Het abonnement stopt automatisch.

Gratis galaxy tab bij krant. Kies nu voor een abonnement op het Algemeen Dagblad en ontvang gratis een samsung Gratis galaxy tab bij krantgalaxy tab ter waarde van 109 euro. Je leest daarnaast het Algemeen Dagblad met een korting van maar liefst 48%.

Klik op de onderstaande button voor de gratis galaxy tab bij krant.

bekijk

 

 


De tablet aanbieding
Je ontvangt het Algemeen Dagblad 2 jaar lang. Je ontvangt dit dagblad met een korting van 48% op de normale prijs. Je betaalt slechts 27,99 per 4 weken. Dat is maar 7 euro per week. Daarnaast ontvang je de Samsung Galaxy tab gratis deze heeft een waarde van 109 euro.

Over de Samsung Galaxy Tab 3 Lite
De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is heel handzaam. Dit is een ideale tablet om mee te nemen als je onderweg bent. Je kan via wifi op het internet met deze tablet. Het beeld is haarscherp op het 7 inch scherm. De grip is ideaal doordat het een dunnen en lichte tab is. Je maakt gebruik van het besturingssysteem Android. Het gewicht is 310 gram en dikte is 9,7 mm. De software is razendsnel, je hebt nooit last van haperingen of dat je lang moet wachten. Er zit een zeer krachtige processor in het apparaat.

Over het Algemeen Dagblad
Het Algemeen Dagblad is na de Telegraaf de meest gelezen krant van Nederland. Het Algemeen Dagblad besteed veel aandacht aan regionaal nieuws. In bijna elke regio wordt automatisch het regio nieuws toegevoegd. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er bij jou in de gemeente gebeurd. Er wordt echter ook veel aandacht besteed aan het  landelijke en internationale nieuws. Wil jij een prettig te lezen kant die jou op de hoogte houdt van alle actualiteiten dan is het Algemeen Dagblad de krant voor jou. Kies je nu voor een abonnement dan ontvang je tijdelijk gratis de Samsung Galaxy Tab.