Archive

proefabonnementen

Financieele dagblad 4 weken voor 12,50. Lees het FD 4 weken voor slechts 12,50. Het abonnement stopt automatisch. Je Financieele Dagblad 4 weken voor 12,50ontvangt de krant 6 dagen in de week in de bus.

Klik op de onderstaande button voor Het Financieele Dagblad 4 weken voor 12,50

Screen Shot 2016-07-21 at 10.50.29

 

 

 

Het Financieele Dagblad
Het Financieele Dagblad is de ondernemerskrant van Nederland. De krant staat boordevol interssant nieuws over de binnen en buitenlandse economie, het zakenleven, ondernemerschap en vele andere onderwerpen. Wil jij op hoog niveau geïnformeerd blijven? Lees dan het FD. Je kan deze kwaliteitskrant nu 4 weken lang voor slechts 12,50 proberen.

Kies je voor dit proefabonnement dan kan je de krant ook digitaal lezen. Je hebt toegang tot alle artikelen die online gepubliceerd worden. 

De Telegraaf 4 weken.  Kies je voor de proefabonnement dan maak je automatisch kans op een Kobo eReader t.w.v. de telegraaf 4 weken129 euro. Mis niks van de Olympische spelen met deze topdeal. Je betaalt slechts 14 euro!

Klik op de onderstaande button voor de Telegraaf 4 weken:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Telegraaf proefabonnement
Als jij de Telegraaf wil lezen maar niet teveel wil betalen dan is een proefabonnement de ideale oplossing. Je ontvangt de Telegraaf net als de reguliere abonnee’s 6 x in de week in de brievenbus. Op zaterdag is de Telegraaf extra dik met interessante bijlages. Bij een proefabonnement ontvang je kortingen tussen de 70% en de 90%. Daarnaast maak je bij dit proefabonnement ook nog is kans op een gratis e-reader.

Abonnement stopt automatisch
Een ander voordeel is dat het abonnement niet automatisch doorloopt zoals bij een regulier abonnement. Probeer deze krant is uit in de tijd van de Olympische spelen. De Telegraaf staat bekend om haar uitgebreide sportkatern – er wordt dan ook extra ingezoomd op de Olympische Spelen deze zomer.

Sensationele Koppen
De Telegraaf is een krant met sensationele koppen op de voorpagina. Deze grote zwarte letters zijn grappig / confronterend / shockerend of dubbelzinnig. Ze vallen in ieder geval altijd op. Dit zie je bij geen enkele Nederlandse krant terug.

Telegraaf kwaliteitskrant?
De Telegraaf wordt wel is vergeleken met de Engelse Tabloids van lage kwaliteit journalistiek met veel aandacht voor roddel en entertainment nieuws. Het klopt dat de Telegraaf aandacht besteed aan de laatste roddels. Elke dag staat er 1 pagina van de Prive in met de laatste showbizz nieuwtjes. Het roddelblad Prive is uit deze pagina ontstaan. Echter is de journalistieke kwaliteit van het binnen en buitenlandse nieuws en de financiële telegraaf buitengewoon goed. De roddelrubriek en de sensationele koppen wekken de indruk van een flut krantje maar dat is het zeker niet.

De Financeiele Telegraaf
De financiële telegraaf staat bekend om haar scoups, ze zijn vaak als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Ook schrijven er veel vooraanstaande en prominente journalisten en recensenten voor meest gelezen krant van Nederland.

Journalisten Telegraaf
De recent overleden topvoetballer Johan Cruijff koos ook voor de Telegraaf om zijn voetbal inzichten in te delen als analist. Om de simpele reden dat de Telegraaf het grootst aantal mensen in Nederland bereikt met haar krant. Om deze reden zijn er meer goede journalisten aan de krant verbonden. Dit is ook de reden dat het niet zo maar een krant is, maar een krant is om rekening mee te houden.

Dit neemt niet weg dat het een prettige krant is om te lezen doordat er veel aandacht wordt besteed aan showbizz en sport. Probeer hem is via deze topdeal! De telegraaf 4 weken voor 14 euro. 

Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Profiteer nu van de euroweken van 123tijdschrift.nl. Tijdelijk heel veel Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per weektijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Ga voor de tijdelijke deals van 123tijdschrift.

Klik op de onderstaande button voor tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Tijdschriften en kranten met korting
Als je opzoek bent naar een goedkope kranten of tijdschriften aanbieding dan kan je het beste kijken op de website van 123tijdschrift.nl. Deze site staat boordevol kortingen die je op de website van de specifieke krant of tijdschrift niet ontvangt. Kortingen lopen op tot 90%. De hoogste kortingen vind je bij de proefabonnementen voor de kranten. Kortingen voor tijdschriften liggen rond de 30 a 40%.

Neus is rond op de website en kijk of je iets kan vinden dat bij je past. De zomervakantie is de ideale periode om met een leuk magazine bij het zwembad of op het strand uit te rusten. Profiteer nu van de euroweken en pak die deal. 

Gratis e-reader bij telegraaf. Lees nu de Telegraaf en ontvang hierbij een gratis Kobo e-reader ter waarde van 129,99. DitGratis e-reader bij telegraaf is door de consumentenbond getest als beste e-reader van dit moment. Daarnaast ontvang je 40% korting op de Telegraaf.

Klik op de onderstaande button voor de gratis e-reader bij telegraaf actie.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 


De Kobo e-reader
Er is ook goed te lezen op de Kobo e-reader bij fel zonlicht en als het donker is. Bij normaal gebruik gaat de batterij wel 2 maanden mee. Kies je voor deze actie dan ontvang je ook nog 50 gratis e-books bij de Kobo e-reader. Je kan op vakantie dus heerlijk ontspannen lezen.

Een groot voordeel van een e-reader is dat het leest als een papieren krant of boek. Het scherm is niet zo fel aan je ogen als bij een laptop, tablet of telefoon. Je hebt hierdoor dezelfde leeservaring voor je ogen als bij het lezen van een boek. Je hoeft alleen het boek niet meer mee te nemen en je kan veel meer boeken op je e-reader zetten. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Daarnaast houdt de batterij van een e-reader het veel langer vol dan die van een tablet.

De Telegraaf aanbieding
Als je kiest voor de Telegraaf aanbieding met gratis Kobo e-reader dan ontvang je een week of weekendabonnement van de Telegraaf. Dit is een abonnement van 2 jaar. Voor een weekabonnement betaal je 18,30 per maand voor een weekendabonnement betaal je 14,30. Daarnaast ontvang je gratis de Telegraaf digitaal, op vrijdag het magazine vrouw en op zaterdag het magazine VRIJ. Je ontvangt dus een korting van maar liefst 40% op de normale maandprijs.

Kies nu voor deze actie en zorg ervoor dat je nog voordat je op vakantie gaat die KOBO e-reader in ontvangst neemt. Je kan dan nog optimaal genieten van het lezen van de leukste e-boeken. Klik op de bovenstaande button om naar de aanbieding te gaan. 

Het Parool met gratis tablet. Lees de Amsterdamse krant nu met 46% korting, daarnaast ontvang je een gratis Asus Het Parool met gratis tabletZenpad C70.

Klik op de onderstaande button voor het parool met gratis tablet

http://secureomg.nl/?a=10404&c=521&s1=

 

 


Over het Parool
Het Parool is een krant die wat extra aandacht besteed aan het nieuws in Amsterdam. Echter wordt er ook veel geschreven over binnenlands en buitenlandse nieuws. Je ontvangt de krant elke dag in de bus. Op de zaterdag is het Parool een stuk dikker. Je wordt dan getrakteerd op extra bijlagen die inzoomen op muziek, uitgaan, kunst, mode, sport en interessante achtergrondverhalen over bekend en onbekend Nederland. Het Parool is een ontspannen krant om te lezen. Je ontvangt deze in tabloid formaat waardoor deze handzaam is.

Over de Asus Zenpad C70
De Asus Zenpad C70 is een nieuwe tablet van Asus en heeft een waarde van 129 euro. Ideaal om mee te nemen op reis of als je ergens wat tijd te doden hebt. Je kan er alle kanten mee op – gamen, mailen, internetten, facebooken.

Ben jij al een tijdje opzoek naar een handige tablet en lees je graag de krant. Dan is dit misschien wel de actie voor jou. Klik op de bovenstaande link om naar deze superdeal te gaan.

Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant. Kies voor een proefabonnement van 7days. Je ontvangt de jongerenkrant 7 Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrantweken voor slechts 7 euro. Het abonnement stopt automatisch. Daarnaast ontvang je een gratis selfiestick thuisgestuurd.

Klik op de onderstaande button voor de gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

7days
7days is de wekelijkse jongerenkrant voor de jeugd tussen de 12 en 18 jaar. Elke week ontvang je nieuws waar je op zit te wachten als jongere. Zo wordt er aandacht besteed aan sport, muziek, mode en veel boeiende zaken. Ben jij nieuwsgierig geworden kies dan voor een proefabonnement. Het abonnement stopt automatisch. Je betaald eenmalig 7 euro in ruil daarvoor ontvang je de selfiestick en 7 x de krant thuisgestuurd.

Win 1 jaar lang gratis de Telegraaf. Doe mee aan de stelling van de week van de Telegraaf. Geef aan wat je van de stellingWin 1 jaar lang gratis de Telegraaf vindt. Vul je gegevens in en maak direct kans op een jaar gratis de Telegraaf. De stelling van deze week is: Het weeralaram heeft zin.

Klik op de onderstaande button voor de win 1 jaar lang gratis de telegraaf actie.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Stelling van de week
De Telegraaf is nieuwsgierig naar jouw mening over het nieuws. Doe mee met de stelling van de week en maak kans op 1 jaar lang 6 dagen in de week de telegraaf lezen. Wellicht ben jij de gelukkige winnaar!

Telegraaf 6 weken voor 20 euro. De Telegraaf heeft een speciaal sportzomerabonnement. Je betaalt voor dit Telegraaf 6 weken voor 20 europroefabonnement 20 euro en je ontvangt de krant hiervoor 6 weken lang 6 dagen in de week thuisbezorgd.

Klik op de onderstaande button voor telegraaf 6 weken voor 20 euro actie. actie is verlopen kies voor 10 weken voor 30 euro – klik op de onderstaande button

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Het Telegraaf sportzomer abonnement
Met het sportzomer abonnement mis je geen enkel bericht over de Tour de France of het EK Voetbal. Daarnaast wordt je natuurlijk op de hoogte gehouden al het binnenlandse en buitenlandse nieuws. En dat allen geheel in de stijl van de Telegraaf. Grote spannende en sensationele koppen / goede scherpe journalistiek en een gezonde dosis entertainment en sterren nieuws. Dat is de telegraaf in een notendop. Een heerlijk ontspannen moment van de dag. Kies voor dit proefabonnement en ontvang een korting van maar liefst 73%. 

Krant 1 euro per week. Ontvang 4 weken lang voor 1 euro per week jouw dagblad naar keuze. Je kan kiezen uit: De Krant 1 euro per weekVolkskrant, Het Algemeen Dagblad, Trouw, BN de Stem, De Stentor, PZC, Eindhovens Dagblad, Tubantia en het Brabants Dagblad. Je betaalt 4 euro voor 4 weken de papieren krant bij jou in de brievenbus. Het abonnement stopt automatisch.

Klik op de onderstaande button voor de krant 1 euro per week actie.

Krant 1 euro per week

 

 

 

Proefabonnement dagbladen actie
Binnen deze actie kan je voor heel weinig geld 6 dagen in de week jouw favoriete landelijke of regionale krant op de deurmat krijgen. Een leuke sympathieke actie. Wil jij is een dagblad uit proberen kies dan voor deze deal. Het is een aflopend abonnement je zit dus nergens aan vast.

TELEGRAAF 2 EURO PER WEEK. Lees het dagblad de Telegraaf nu voor 2 euro per week. Je ontvangt de krant 10 Telegraaf 2 euro per weekweken lang en je betaalt eenmalig 20 euro bij deze deal. Deze aanbieding loopt maar voor een korte periode dus wees er snel bij. Abonnement stopt automatisch.

Klik op de onderstaande button voor de telegraaf 2 euro per week aaanbieding. actie is verlopen kies voor 10 weken voor 30 euro

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

2 euro per week proefabonnement
Dit zijn acties die je niet aan je voorbij kunt laten gaan. Het grote voordeel is dat je op een hele vrijblijvende manier een krant leest. Je zit niet vast aan een zwaar abonnement. Abonnementen kunnen zonder dat je het door hebt een groot deel van je besteedbare inkomen opslurpen. Het is aan te raden om als je besluit om een nieuw abonnement aan gaat de kosten per jaar te bekijken. Dit geeft je een beter beeld van de invloed op jouw totale lasten.

Een proefabonnement is een goede manier om te hoge maandelijkse kosten te voorkomen. Je betaalt 1 x een vast bedrag. In dit geval 20 euro en je ontvangt 10 weken de Telegraaf. Je weet wat je kwijt bent en hebt zo controle over je uitgaven.

Vind jij het leuk om af en toe een krant te lezen maar wil je niet vastzitten aan een maandcontract. Kies dan voor deze topdeal. 

DONALD DUCK PROEFABONNEMENT KADO. Wil jij de Donald Duck als cadeau geven aan iemand? Dat kan. Je kan op de Donald duck proefabonnement cadeauwebsite jouw gegevens invullen voor de betaling. Bij het afleveradres vul je degene in die de Donald Duck als cadeau gaat ontvangen.

Klik op de onderstaande button voor alle donald duck proefabonnement cadeau acties.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Een donald duck proefabonnement cadeau geven
Als je klikt op de bovenstaande bekijk button word je doorgestuurd naar de website van 123tijdschrift.nl Op deze website staan verschillende aanbieding van de Donald Duck. Onder elke aanbieding staat de tekst ‘dit abonnement kado geven’. Als je hier op klikt krijg je de mogelijkheid om een apart adres aan te geven waar de donald duck afgeleverd moet worden.

Alle abonnementen die cadeau gegeven worden stoppen automatisch. De ontvanger zit dus nergens aan vast en hoeft ook echt niks te betalen.

Win een volkswagen bij een proefabonnement Landleven. Profiteer nu van deze bijzondere actie. Je ontvangt 3 nummers Win een volkswagen bij een proefabonnement Landlevenvoor 10 euro van het leuke blad landleven. Het abonnement stopt automatisch je zit dus nergens aan vast. Daarnaast maak je automatisch kans op een Volkswagen Up ter waarde van 11.750 euro.

Klik op de onderstaande en win een volkswagen bij een proefabonnement Landleven.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over Landleven
Landleven is een magazine gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven. Hou jij van tuinieren, wandelen in de bossen en de natuur probeer dit tijdschrift dan is. Het staat boordevol tips en leuke verhalen en interviews. Daarnaast maak je nu tijdelijke kans op een auto!! Ga voor deze superdeal.

Gratis de Limburger krant 3 weken. Woon je in Limburg dan kan je gratis 3 weken de Limburger lezen. Het is een gratis de limburger krantproefabonnement dus deze stopt automatisch. Vul de actiecode LIM2016 in op de landingspagina. 

Klik op de onderstaande button om de gratis de limburger krant aan te vragen.

bekijk

 

 

Over de Limburger
De Limburger is het regionale dagblad met al het nieuws uit de provincie Limburg. Je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van wat er gebeurt in jouw regio. Ben jij een Limburger en wil je deze krant gratis 3 weken uit proberen? Maak dan gebruik van deze gratis kranten actie. Je ontvangt de krant 6 dagen per week in de bus. Het abonnement stopt automatisch.

DONALD DUCK PROEFABONNEMENT 15 EURO.  Kies voor een proefabonnement op de Donald Duck. Je ontvangt het vrolijkste Donald duck proefabonnement 15 euroweekblad 6 maal thuis voor 15 euro. Het abonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Klik op de onderstaande button voor het donald duck proefabonnement 15 euro.

bekijk

 

 

Proefabonnement Donald Duck
De Donald Duck wordt wekelijks door jong en oud gelezen. Elke week lees je de nieuwste avonturen van Donald Duck, Kwik Kwek en Kwak, Oom Dagobert, Guus Geluk en al hun vriendjes en vriendinnetjes. Veel kinderen (en volwassenen :-)) zitten bij de brievenbus te wachten totdat de postbode de nieuwste Donald Duck komt brengen. Zo verslavend is dit weekblad.
Door middel van een proefabonnement kan je het vrolijke weekblad met een korting uitproberen. Je zit zo niet vast aan een lang abonnement.

Sanoma en Donald Duck
Donald Duck is bedacht door Walt Disney. De uitgeverij sanoma maak in samenwerking met Walt Disney de Donald Ducks. Er zit een heel team van tekenaars en schrijvers die ervoor zorgen dat er elke week een nieuw spannend verhaal bij jou op de deurmat valt. Er zijn meerdere tekenaars van Donald Duck. Ik zie eigenlijk nooit een verschil tussen de manier waarop de Donald Duck is getekend. Maar het schijnt zo te zijn dat er wel degelijk verschillen zijn. Dit komt omdat er een andere tekenaar de Donald Duck heeft getekend.

Donald Duck niet alleen voor kinderen
Er zijn veel volwassen en dan voornamelijk mannen die ook graag een Donald Duck lezen. Het is lekker ontspannen en grappig. Je vindt in de Donald Duck ook veel subtiele grapjes die niet door alle kinderen begrepen worden. Vaak hebben deze volwassenen als kind de Donald Duck altijd gelezen en zijn hier niet mee gestopt. Het is een soort nostalgie.

Dus voor jong en oud profiteer van dit proefabonnement en kies voor de Donald Duck. 

Elsevier 25 weken proefabonnement. Ontvang 25 keer het opinieblad elsevier voor 37,50. Je ontvangt Elsevier 25 weken proefabonnementhierbij gratis de speciale editie ‘ons engeland’ ter waarde van 8,95.

Klik op de onderstaande button voor elsevier 25 weken proefabonnement.

bekijk

 

 

 

Over Elsevier
Elsevier is een wekelijks tijdschrift dat bekend staat om haar scherpe analyses, boeiende interviews en interessante nieuwtjes. De onderwerpen zijn altijd actueel maar gaan net even iets dieper in op de inhoud dan de dagbladen. Er wordt gezocht naar andere invalshoeken en manieren om je verder te laten denken. Je wordt uitgedaagd om een binnenlands of buitenlands nieuws op meerdere manieren te bekijken.

Wil jij de feiten achter het nieuws weten? Hou je van goede journalistiek? Ben je graag op de hoogte van wat er zich afspeelt in de wereld? Hou je van discussie en debat? Dan is elsevier het magazine voor jou. Profiteer nu van een tijdelijke korting en kies voor dit proefabonnement. Je zit nergens aan vast en het abonnement stopt automatisch.