Archive

tijdschriften

Gratis Hitkrant – Gratis Meiden Magazine – Gratis Girlz – Gratis Cosmogirl. Kies nu voor een proefabonnnement van een Gratis Hitkrant - Gratis Meiden Magazine - Gratis Girlz - Gratis Cosmogirlvan deze jeugdbladen. Deze is helemaal gratis. OP=OP

Klik op de onderstaande button voor een gratis Hitkrant of 1 van de andere bladen. Op=Op

Screen Shot 2016-07-21 at 10.50.29

 

 

 

Gratis Proefnummer
Door middel van deze gratis actie kan jij geheel vrijblijvend een gratis proefnummer aanvragen van jouw favoriete blad. Kies voor de Hitrkant / Girlz / Meiden Magazien of Cosmo Girl. Je ontvangt deze gratis thuisgestuurd. Heerlijk om deze zomervakantie in te lezen. Misschien heb jij een zoon of dochter die net zomervakantie heeft gekregen. Trakteer hem of haar is op zon gratis blaadje. Dan kan hij of zij lekker ontspannen in de zon met een gratis tijdschrift!

Gratis mascara bij een tijdschrift. Kies een tijdschrift uit en ontvang hierbij een gratis mascara ter waarde van 22 euro.Gratis mascara bij een tijdschrift Je kan kiezen uit een tijdschriftabonnement vanaf 14,95. Het gaat om Looks Mascara.

Klik op de onderstaande button voor gratis mascara.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Over 123tijdschrift.nl
123tijdschrift is een online kiosk. Je kan hier zo goed als alle tijdschriften en dagbladen bestellen met hoge kortingen. Daarnaast zijn er regelmatig deals waarbij je een gratis product ontvangt – zoals in dit geval een Mascara.

Over de actie
Het gekozen abonnement stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je kan binnen deze actie kiezen uit 24 verschillende tijdschriften.  Kies bijvoorbeeld voor VT Wonen, Donald Duck, Flair, Libelle, Tina of Margriet.

Profiteer van deze sympathieke actie. Het is een tijdelijke actie. 

Gratis Kidsweek vakantieboek. Kies voor een abonnement op Kidsweek 13 nummers voor 15 euro en ontvang gratis Gratis Kidsweek vakantieboekhet vakantieboek t.w.v. 8,99. Vergeet niet om het abonnement na 13 weken zelf op te zeggen.

Klik op de onderstaande button voor het gratis Kidsweek vakantieboek

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over het gratis vakantieboek
Het vakantieboek is geschikt voor kinderen boven de 7 jaar. Het staat boordevol leuk en serieus nieuws in Nederland maar ook buiten Nederland. Daarnaast wordt jouw kind verrast met verhalen over sport, uitdagende spelletjes, leuke strips en grappen en grollen. Het vakantieboek is leuk om kado te geven. Je kinderen kunnen hier uren in lezen en bladeren. Het is leerzaam voor je kind en het is een rustige manier van spelen.

Over Kidsweek
Kidsweek is een wekelijkse krant voor kinderen. Jouw kind wordt op een leuke en speelse manier op de hoogte gehouden van het nieuws in de wereld.

Kies voor deze kidsweek deal en ontvang het vakantieboek er helemaal voor niks bij. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan.

Gratis Magazine Eva ter waarde van 4,50. Het tijdschrift EVA is speciaal geschreven voor vrouwen die geïnteresseerd gratis magazine evazijn in het christelijk geloof. Het is blad wordt uitgegeven door de Evangelische Omroep (E.O).

Klik op de onderstaande button voor een gratis magazine EVA

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Eva Magazine
Wat kan je allemaal lezen in het EVA magazine? Je leest over het christelijk geloof. Interviews met inspirerende vrouwen. Er wordt aandacht besteed aan mode, familie, opvoeden van kinderen. Hoe combineer je een carriere met je gezin. Wat is de rol van het geloof. Daarnaast komen er zaken als koken, uitgaan, natuur en verzorging voorbij.

Niet gelovig?
Je hoeft niet te geloven in God om te kunnen genieten van dit magazine. Er zijn veel leden die de verhalen inspirerend vinden maar niet direct aanhanger zijn van het christelijk geloof. Het blad past wel het best bij je als je enigszins spiritueel bent ingesteld. Dus als je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Als je op deze manier naar de wereld kijkt dan zal EVA magazine jou verrassen en inspireren.

Ben jij een vrouw die het lekker vind om af en toe een magazine te lezen met wat inhoud. Wil jij aan het denken gezet worden – maar ook verrast worden met nieuwe recepten en uitgaantips. Dan is Eva Magazine misschien wel iets voor jou. Probeer het nu helemaal gratis en vrijblijvend uit. Je betaalt er geen geld voor – normaal kost het magazine 4,50 – tel uit je winst 🙂

Klik op de bovenstaande button om naar de gratis actie te gaan.

Gratis tijdschriftenbon ter waarde van 15 euro. Speel mee met de lotto en maak kans op minimaal 7,5 miljoen euro. Gratis tijdschriftenbon ter waarde van 15 euroDaarnaast ontvang je een tijdschriftenbon waarmee je kan kiezen uit meer dan 300 tijdschriften en kranten.

Klik op de onderstaande button voor een gratis tijdschriftenbon bij de lotto:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

De Tijdschriftenbon
Met de tijdschriftenbon kan je in voor 15 euro uit 300 verschillenden tijdschriften en kranten een keuze maken. Het abonnement dat je kiest stopt automatisch. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een doorlopend abonnement of extra kosten. Je krijgt het gekozen tijdschrift of de gekozen krant voor de periode die jij aangeeft.

De Lotto
De Lotto geeft niet alleen enorme geldprijzen weg. Je maakt namelijk kans op 7,5 miljoen de eerst volgende trekking. Ze sponsoren ook heel veel sport initiatieven in Nederland. Je draagt dus automatisch bij aan een sportiever Nederland.

Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Profiteer nu van de euroweken van 123tijdschrift.nl. Tijdelijk heel veel Tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per weektijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week. Ga voor de tijdelijke deals van 123tijdschrift.

Klik op de onderstaande button voor tijdschriften en kranten vanaf 1 euro per week:

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Tijdschriften en kranten met korting
Als je opzoek bent naar een goedkope kranten of tijdschriften aanbieding dan kan je het beste kijken op de website van 123tijdschrift.nl. Deze site staat boordevol kortingen die je op de website van de specifieke krant of tijdschrift niet ontvangt. Kortingen lopen op tot 90%. De hoogste kortingen vind je bij de proefabonnementen voor de kranten. Kortingen voor tijdschriften liggen rond de 30 a 40%.

Neus is rond op de website en kijk of je iets kan vinden dat bij je past. De zomervakantie is de ideale periode om met een leuk magazine bij het zwembad of op het strand uit te rusten. Profiteer nu van de euroweken en pak die deal. 

Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant. Kies voor een proefabonnement van 7days. Je ontvangt de jongerenkrant 7 Gratis selfiestick bij 7days jongerenkrantweken voor slechts 7 euro. Het abonnement stopt automatisch. Daarnaast ontvang je een gratis selfiestick thuisgestuurd.

Klik op de onderstaande button voor de gratis selfiestick bij 7days jongerenkrant.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

7days
7days is de wekelijkse jongerenkrant voor de jeugd tussen de 12 en 18 jaar. Elke week ontvang je nieuws waar je op zit te wachten als jongere. Zo wordt er aandacht besteed aan sport, muziek, mode en veel boeiende zaken. Ben jij nieuwsgierig geworden kies dan voor een proefabonnement. Het abonnement stopt automatisch. Je betaald eenmalig 7 euro in ruil daarvoor ontvang je de selfiestick en 7 x de krant thuisgestuurd.

GRATIS BOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN LEZEN. Lees via de website bliyoo duizenden digitale boeken en tijdschriften 1 Gratis boeken en tijdschriften lezenmaand helemaal gratis. Bilyoo is het netflix voor boeken en tijdschriften. Je kan deze dienst nu 1 maand gratis uitproberen.

Klik op de onderstaande button om gratis boeken en tijdschriften lezen.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

 

Over Bilyoo
Bilyoo is onderdeel van de boeken en tijdschriften winkel Bruna. Hierdoor is het aanbod van Bilyoo enorm groot. Ben jij iemand die houdt van lezen en dit ook graag digitaal doet. Kies dan voor Bilyoo. De eerste maand is helemaal gratis. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om alleen tijdschriften te lezen voor 9,9e per maand. Ook kan kan je kiezen voor de optie om alleen boeken te lezen daar betaal je ook 9,95 voor. Wil je alles, dus zowel boeken als tijdschriften dan zijn de kosten van het abonnement 14,95.

Gratis glossy VROUW. VROUW magazine geeft gratis 2000 exemplaren weg van hun magazine. Dit tijdschrift koGratis glossy VROUW ter waarde van 4,25st normaal 4,25. Wees er snel bij want op=op.

Klik op de onderstaande button voor de gratis glossy VROUW.

Gratis glossy VROUW ter waarde van 4,25

 

 

 

Over VROUW magazine
VROUW magazine is een wekelijkse glossy uitgegeven door de Telegraaf. In dit blad komen interviews met bijzondere vrouwen aan bod. Je leest elke week verhalen over bekende en onbekende vrouwen uit Nederland en daar buiten. Wil jij dit magazine een keer gratis en vrijblijvend uit proberen. Vraag deze dan aan via de bovenstaande button. Je krijgt de glossy thuisgestuurd en je kan heerlijk in de tuin of op de camping ontspannen en lezen over de vrouw.

Gratis cadeaubon bij Donald Duck. Kies nu voor de het vrolijkste weekblad van Nederland de Donald Duck en Gratis cadeaubon bij Donald Duckontvang hierbij gratis een cadeaubon van VT Wonen ter waarde van 15 euro. Je ontvangt de Donald Duck 10 weken voor 25 euro.

Klik op de onderstaande button voor een gratis cadeaubon bij Donald Duck.

Gratis cadeaubon bij Donald Duck

 

 

Donald Duck aanbieding
Door de grote populariteit van de Donald Duck zul je nooit aanbiedingen vinden met kortingen van 50 of 80%. Er zijn echter af en toe wel acties te vinden waarbij je een cadeau krijgt. Dit zijn leuke deals die tijdelijk beschikbaar zijn. Profiteer van deze deal, klik op de bovenstaande button.

Duckworld Games Gratis. Speel in de meivakantie een uur lang gratis de spelletjes van Duck World. Dit kan tussen 20 Duckworld Games Gratisapril en 8 mei.

Klik op de onderstaande button voor de duckworld games gratis. (actie is verlopen)

Duckworld Games Gratis

 

 

Over Duckworld Games

Met de games van Duckworld wordt je meegenomen in de wereld van Donald Duck en al zijn vriendjes. Tijdens het spelen wordt ongemerkt geoefend met de lesstof van de basisschool (groep 4 t/m 8). Wil jouw zoon of dochter graag spelletjes op de computer spelen, kies dan voor duckworld games.

De Duckworld spelletjes zijn gemaakt door het Donald Duck weekblad in samenwerking met onderwijsdeskundigen. Het is geen lesmethode maar een leuke en speelse methode om extra vaardigheden te leren zoals samenwerken en ondernemen. Daarnaast komen de verschillenden basischoolvakken voorbij zoals geschiedenis, aardrijkskunde rekenen en taal.

Laat je zoon en dochter de game is vrijblijvend proberen tijdens de mei vakantie.

GRATIS PROEFNUMMER EVA MAGAZINE TER WAARDE VAN 4,50 Ontvang nu geheel verblijvend een gratis proefnummer van EVA Gratis proefnummer eva magazineMagazine. Normaal kost dit blad 4 euro 50. EVA is het grootste christelijke blad voor vrouwen. Er staan artikelen in over geloofsovertuiging maar er wordt ook aandacht besteed aan mode, koken, natuur, verzorging en uitgaan. Dus ook erg leuk om te lezen als je niet gelovig bent. 

Klik op de onderstaande button voor het gratis proefnummer eva magazine:

Gratis proefnummer eva magazine

 

 

 

EVA Magazine proefnummer
Eva magazine wordt uitgegeven door de E.O. Het is ook mogelijk om lid te worden van het blad. Maar het is aan te raden om deze eenmalig gratis eerst is te proberen. Zo kan je kijken of het iets voor je is. Mocht het niet bevallen dan heeft het je geen cent gekost. Probeer het EVA proefnummer dus gerust uit.

Gratis servies bij Donald Duck abonnement. Wil jij een gratis 16 delig servies ter waarde van 79 euro? Je ontvangt deze Gratis servies bij Donald Duck abonnementgratis als je kiest voor een abonnement op de Donald Duck van 20 nummers voor 79,95. Onder de streep ontvang je het servies of het abonnement op de Donald Duck dus geheel gratis.

Klik op de onderstaande button om naar de gratis services bij donald duck abonnement actie te gaan.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Het Donald Duck abonnement
Het Donald Duck abonnement dat je ontvangt is normaal 134 euro. Je ontvangt dus naast de gratis actie ook nog is een korting van 40%. Hou jij of je kinderen van deze leuke strip en wil je een vriend of vriendin verrassen met een orgineel service. Kies dan voor deze leuke Donald Duck deal. Klik op de bovenstaande button om naar de actie te gaan. 

DONALD DUCK PROEFABONNEMENT KADO. Wil jij de Donald Duck als cadeau geven aan iemand? Dat kan. Je kan op de Donald duck proefabonnement cadeauwebsite jouw gegevens invullen voor de betaling. Bij het afleveradres vul je degene in die de Donald Duck als cadeau gaat ontvangen.

Klik op de onderstaande button voor alle donald duck proefabonnement cadeau acties.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

Een donald duck proefabonnement cadeau geven
Als je klikt op de bovenstaande bekijk button word je doorgestuurd naar de website van 123tijdschrift.nl Op deze website staan verschillende aanbieding van de Donald Duck. Onder elke aanbieding staat de tekst ‘dit abonnement kado geven’. Als je hier op klikt krijg je de mogelijkheid om een apart adres aan te geven waar de donald duck afgeleverd moet worden.

Alle abonnementen die cadeau gegeven worden stoppen automatisch. De ontvanger zit dus nergens aan vast en hoeft ook echt niks te betalen.

Win een volkswagen bij een proefabonnement Landleven. Profiteer nu van deze bijzondere actie. Je ontvangt 3 nummers Win een volkswagen bij een proefabonnement Landlevenvoor 10 euro van het leuke blad landleven. Het abonnement stopt automatisch je zit dus nergens aan vast. Daarnaast maak je automatisch kans op een Volkswagen Up ter waarde van 11.750 euro.

Klik op de onderstaande en win een volkswagen bij een proefabonnement Landleven.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over Landleven
Landleven is een magazine gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven. Hou jij van tuinieren, wandelen in de bossen en de natuur probeer dit tijdschrift dan is. Het staat boordevol tips en leuke verhalen en interviews. Daarnaast maak je nu tijdelijke kans op een auto!! Ga voor deze superdeal.