Archive

tvgidsen

Veronica Magazine 10 euro stopt automatisch. Lees nu de tv gids Veronica Magazine 10 weken lang voor slechts 10Veronica Magazine 10 euro stopt automatisch euro. Het abonnement stopt automatisch.

Klik op de onderstaande button voor de Veronica Magazine 10 euro actie.

Veronica Magazine 10 euro

 

 

Over de TV Gids Veronica Magazine
Veronica Magazine ziet zichzelf niet als een tv gids maar als een entertainment magazine. Je wordt hierdoor niet alleen op de hoogte gehouden van wat er op de televisie te zien zal zijn. Je ontvangt namelijk wekelijks een magazine vol met interviews met nationale en internationale sterren. Ook lees je veel achtergronden van films documentaires en tv shows. Je blijft op de hoogte van alles wat er zicht afspeelt in de wereld van entertainment. Kies voor deze tijdelijke topdeal van Veronica Magazine en ontvang de gids 10 weken lang voor maar 10 euro. 

Gratis TV Gids Visie Special. Je ontvangt deze gratis special van de E.O. In dit proefexemplaar bieden vrouwen hun Gratis TV Gids Visie Specialexcuses aan, aan mannen. Vrouwen ergeren zich aan veel verschillende dingen van mannen. Echter hebben mannen ook zaken die ze ingewikkeld vinden aan vrouwen. In deze speciale editie bieden vrouwen hier hun excuses voor aan 🙂

Klik op de onderstaande button voor de gratis tv gids visie special

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

Over EO Visie
Visie is het magazine over geloven en leven. De interviews gaan over geloof, leven en de samenleving. De gids is gestart als een tv gids maar is uitgegroeid tot een blad over geloof. Vele duizenden families lezen dit fascinerende magazine. Kies nu voor een gratis proefexemplaar. 

Gratis dvd langs de oevers van de Yangtze bij VPRO gids. Wordt nu lid van de VPRO gids en ontvang hierbij gratis de dvd langs de oversGratis dvd langs de oevers van de Yangtze bij VPRO gids van Yangtze. In de VPRO-reisserie Langs de oevers van de Yangtze trekt arts en fotograaf Ruben Terlou langs China’s langste en drukst bevaren rivier. Hij komt in gesprek met de Chineese bevolking. Deze dvd heeft een waarde van 22,95.

Klik op de onderstaande button voor de gratis dvd langs de oevers van de Yangtze.

Screen Shot 2016-03-29 at 21.17.42

 

 

 

De gratis dvd actie van de VPRO
Wil jij gebruik maken van deze actie dan word je een jaar lang lid van de VPRO gids voor 1,23 per week. Je ontvangt de tv gids elke week in de brievenbus. Daarnaast ontvang je de dvd de populaire reisverslagen van Ruben Terlou. Profiteer van deze tijdelijke actie. Ga naar de actiepagina door op de bekijk button te klikken.

Gratis 4 nummers Televizier. Profiteer van deze tijdelijke topdeal. Ontvang 4 weken lang elke week de tvigds Televizier. JeGratis 4 nummers Televizier wordt wekelijks helemaal gratis op de hoogte gehouden van alles wat er op televisie komt. De levering stopt automatisch. Helemaal gratis

Klik op de onderstaande button voor gratis 4 nummers Televizier.

bekijk

 

 


Over Televizier

Televizier is de tvgids boordevol tv nieuws film nieuws en programma nieuws. Je wordt wekelijks geïnformeerd over alles wat er op tv te zien is. Ideaal om je tv avond te plannen en vooruit te kijken wat je allemaal kan gaan kijken in de aankomende week.
Kies nu voor deze topdeal en ontvang Televizier helemaal gratis voor 4 weken lang. Dit is een tijdelijke actie dus op=op. Wees er snel bij.

Gratis hema cadeaukaart. Wil jij een hema cadeaukaart ter waarde van 10 euro. Kies dan voor een half jaar televizier voor 10 euro. Je Gratis hema cadeaukaartontvangt hierbij gratis de cadeakaart voor de Hema. Onder de streep betaal je dus helemaal niks.

Klik op de onderstaande button voor de gratis hema cadeaukaart:

bekijk

 

 

Hema cadeaukaart
De Hema cadeaukaart kan je in alle hema winkels of op de hema website inwisselen. Je kan kiezen uit het gehele assortiment van de Hema. De Hema staat bekend om haar leuke kindermode en originele producten. 

Air Fryer. Ontvang 1 jaar lang Veronica Magazine en ontvang hierbij een Air Fryer. Je betaalt slechts 69 euro voor Gratis Air Fryeren ontvangt een jaar lang elke week de TV Gids van Veronica.

Klik op de onderstaande button voor de Air Fryer

bekijk

 

 

Wat kan je met een lucht frituur?
Met de lucht frituur kan je vetloos bakken. Het is dus mogelijk om zonder frituurvet te koken. Ideaal als je wel lekker friet wil eten maar dit niet te vet wil bakken. Daarnaast kan je de fryer makkelijk schoonmaken door deze in de afwasmachine te doen.

Veronica Magazine
Met Veronica Magazine ontvang je elke week een overzichtelijk programma van alles wat er aankomende week te zien is op televisie. Daarnaast lees je uitgebreide interviews met nationale en internationale beroemdheden. Ook worden nieuwe programma’s en tv shows uitgelicht. Welke films mag je niet missen? Alles komt voor bij in Veronica Magazine.

Aanbieding
Als je nu kiest voor Veronica Magazine ontvang je 1 jaar lang de tv gids voor 69 euro + de Air Fryer van Inventum. Profiteer van deze topdeal en ga voor Veronica Magazine.

Gratis drone bij Veronica Magazine. Kies nu voor een half jaar abonnement op de TV Gids Veronica Magazine en ontvang hierbij een gratis gratis dronedrone. Je betaalt 60 euro voor 6 maanden wekelijkse de tv gids + De Drone. Maak een half uur film vanuit de lucht of schiet 6500 foto’s vanuit de lucht.

Klik op de onderstaande button om naar de gratis drone actie te gaan:

bekijk

 

 

Over de Drone actie
Je kan met de drone die je ontvangt bij Veronica Magazine 30 minuten vanuit de lucht video’s maken. Of je kan 6500 foto’s uit de lucht maken. Wil jij een foto maken van het dak van jouw huis. Wil je zien hoe de wereld er uit ziet vanuit de lucht? Dat kan allemaal door deze uniek actie van Veronica Magazine. Hou er rekening mee dat dit een tijdelijke actie is. Dus wees er snel bij. Op=Op.

Over Veronica Magzine TV Gids
Veronica Magazine is een blad boordevol nieuws over entertainment. Je wordt dus niet alleen geïnformeerd over wat er aankomende week op de televisie te zien zal zijn. Je wordt ook getrakteerd op interviews met hollywood acteurs en bekende Nederlanders. Achtergrond verhalen over de gaafste films en series en informatie over de nieuwste programma’s die er aan zitten te komen.

Plan je tv avond in met de wekelijkse Veronica Magazine TV Gids. Nu in combinatie met een uniek actie waarbij je drone ontvangt als je kiest voor half jaar abonnement. Nergens anders te verkrijgen.

Gratis V&D cadeaukaart bij Mikrogids. Ontvang de Mikrogids een half jaar elke week voor slechts 10 euro en ontvang gratis v&d cadeaukaartdaarnaast een cadeaubon van V&D ter waarde van 10 euro. Onder de streep ontvang je de Mikrogids dus geheel gratis.

Klik op de onderstaande button voor de gratis V&D cadeaukaart
bekijk

 

 

Over de Mikrogids

De Mikrogids is de compacte tvgids die jou elke week op de hoogte houdt van alles wat er op de Nederlandse TV is te zien. Je leest achtergronden over de programma’s, films en documentaires die er te zien zijn. Daarnaast staan er interviews in met de bekende Nederlandse en internationale sterren. Plan je TV avond met deze gids. Als je nu kiest voor de Mikrogids ontvang je er tijdelijk een gratis BOL.COM cadeaukaart bij. Dus mis deze actie niet en klik op de bekijk button.

Gratis zomerpakket bij VARAgids. Lees nu de tv gids van de Vara 52 weken voor 20 euro. Je ontvangt daarnaast Gratis zomerpakket bij varagidshet gratis zomerpakket. Het zomerpakket bestaat uit een paar slippers, een strandbal, beachball set, kaartspel en een strandemmer met schepjes en zandvormen.

Klik op de onderstaande button voor het gratis zomerpakket

bekijk

 

VARAGids

Kies voor de VARAGids deze tvgids geeft een overzichtelijk beeld van alles wat er op de Nederlandse televisie te zien is. Je kan op een eenvoudige manier jouw favoriete televisieavondje inplannen. Daarnaast staat het blad boordevol entertainment nieuws. Al het nieuws rondom de Nederlandse televisie sterren wordt met je gedeeld. Ook zijn er columns te lezen van Claudia de Brei, Youp van het Hek en Mart Smeets. Geniet elke week een jaar lang voor een zeer lage prijs + het gratis zomerpakket.

Ontvang een gratis bumba pop een een half jaar gratis Troskompas. De Bumba set bestaat uit een grote bumbapop 40 cm en eengratis bumba pop bumba ochtendjas. Totale waarde van deze gratis bumbaset is 60 euro.

Daarnaast ontvang je een half jaar de Tros Kompas. Je betaalt alleen voor het weede half jaar. Leuk deal dus en blije kinderen.

Klik op de onderstaande button om de gratis bumba pop te ontvangen:

bekijk

Troskompas

Troskompas is de overzichtelijke tv gids die je op de hoogte houdt van al het tv nieuws. In het handige overzicht kan je in 1 oogopslag zien welk tv programma de beste keus voor jou is. Daarnaast lees je achtergronden en interviews met veel verschillende tv beroemdheden. Ze vertellen ze alles over hun leven achter en voor de schermen. Profiteer nu van deze gratis aanbieding en ontvang een gratis bumba pop, gratis bumba ochtendjas en een half jaar gratis troskompas.

Gratis Wehkamp cadeaubon t.w.v. 10 euro. Ontvang de televizier 26 weken voor slechts 10 euro. Onder de streep betaal je dus Gratis Wehkamp cadeaubonhelemaal niks. Bij het online warenhuis Wehkamp kan je kleren kopen maar ook meubels of een koffiezetapparaat. Kijk op de site en profiteer van die extra korting die je ontvangt met de gratis cadeaubon van 10 euro. 

Klik op de onderstaande button om de gratis wehkamp cadeaubon te ontvangen:

bekijk

 

 

De Televizier
Plof jij ’s avonds ook graag op de bank met een kop thee en een reep chocola? en wil jij precies weten wat er op de buis komt? Wat zijn de nieuwste programma’s en series, op welke zender moet je zijn voor jouw favoriete show: In de Televizier lees je elke week alles over de leukste programma’s, series en films. Plan je avond met deze tv gids. Daarnaast lees je spraakmakende interviews met bekende Nederlandse en Internationale sterren. Plof jij ’s avonds ook graag op de bank met een kop thee en een reep chocola?

Wil jij wekelijks als eerste op de hoogte zijn van wat er op tv komt? Profiteer nu van deze megadeal waarbij je 10 euro betaalt en een cadeaubon t.w.v. 10 euro terug krijgt.

VPRO Gids met gratis dvdOntvang de VPRO Gids 52 weken lang voor 59,70 euro + gratis DVD ‘nederland van boven’ t.w.v. 14,95. Je krijgt een korting van 52% op de normale VPRO Gids met gratis dvdprijs. 

Klik op de onderstaande button om de VPRO Gids met gratis dvd te ontvangen:

bekijk

 

 

VPRO Gids
De VPRO staat voor eigenzinnige televisie. Er zijn altijd bijzondere series en programma’s te vinden die je nooit zult vinden bij een andere omroep of commerciële tv zender. Wil jij verrassende en spraakmakende televisie dan is de VPRO jouw omroep. In dat geval is de VPRO Gids ook jouw tvgids. Hier wordt je op de hoogte gehouden over alle nieuwste programma’s en zijn er interviews met de markante televisie persoonlijkheden.

Profiteer van de VPRO Gids met gratis dvd actie

TV Gids met gratis Hema cadeaubon t.w.v. 10 euro. Kies voor de tv gids Mikrogids. Je ontvangt de Mikrogids 6 maanden voor 10 euro in plaats van 22,88. Dat is een korting van 56%.TV Gids met gratis hema cadeaubonDaarnaast ontvang je er een gratis hema cadeaubon bij ter waarde van 10 euro. Onder de streep betaal je dus helemaal niks.

Klik op de onderstaande button voor de TV Gids met gratis hema cadeaubon

bekijk

 

 

Mikrogids
De Mikrogids is een tvgids die je wekelijks op een overzichtelijke manier laat zien wat er op de tv te bekijken is. Er wordt ingezoomd op de nieuwste en populairste programma’s. Daarnaast worden bekende tv persoonlijkheden geïnterviewd. De Mikrogids is de ideale tvgids om je tv avond in te plannen. Je kan deze nu zo goed als gratis lezen door te kiezen voor de actie. De gratis Hema kadobon kan je gebruiken voor alle producten die te vinden zijn op de website van hema.

Hou er rekening mee dat de actie loopt tot wederopzegging. Wil je na 6 maanden de Mikrogids beëindigen dan kan je dit doen via dit onlineformulier. 

Gratis wehkamp bon t.w.v. 10 euro.Ontvang de avrobode 26 keer voor 10 euro en ontvang een gratis wehkampbon t.w.v. 10 euro. Je betaalt onder de streep dus Gratis wehkamp bon t.w.v. 10 eurohelemaal niks voor deze tv gids. Dit is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij.

Klik op de onderstaande button om de gratis wehkamp bon t.w.v. 10 euro te ontvangen

bekijk

 

 

Over de Avrobode
De avrobode is de tvgids met al het tv en showbizz nieuws. Indrukwekkende en spraakmakende programma’s worden uitvoerig besproken. De bekende presentators en presentatrices worden geïnterviewd over hun leven en werk. Achtergrond informatie over de leukste films en series passeren de revu. Zoek jij een overzichtelijke gids die je wekelijks verteld wat er op tv te zien is, dan is de avrobode de tvgids voor jou. Daarnaast is het nu extra aantrekkelijk om de gids aan te schaffen omdat je er een gratis tijdschriftenbon bij krijgt die dezelfde waarde heeft als de kosten van een half jaar de tv gids.

Wat kan je met de wehkampbon?
De wehkampbon kan je inwisselen voor alle producten die te koop zijn op wehkamp.nl. Dat zijn er erg veel. Je kan kiezen voor kleren of

Blijf een jaar lang op de hoogte van al het tv nieuws door te kiezen voor de Varagids. Je ontvangt een gratis Fashioncheque ter waarde van Screen Shot 2015-02-27 at 13.05.0720 euro. Je betaalt 49,95 waarvoor je 52 x de Varagids ontvangt. Kies voor deze tijdelijke deal. Klik op de onderstaande button om naar de actie te gaan.

bekijk

 

 

Wat kan je met de fashioncheque?
De Fashioncheque is in te leveren in 1000 verschillende modewinkels in Nederland. De cadeaukaart is zowel via het internet als rechtstreeks bij een kledingwinkel te gebruiken. Er is altijd wel een kledingstuk te vinden waar je jezelf blij mee kan maken. Door middel van de fashioncheque scheelt je dat weer 20 euro.

Over de VARAGids
De Varagids houd je wekelijks op de hoogte van al het tv nieuws. Er wordt dieper ingegaan op de programma’s, films en series die er te zien zijn. Daarnaast zijn er interviews met de tv sterren uit Nederland. Een heerlijke gids om je tv avond te plannen.